dissabte, 27 de juny del 2015

Els altres llibres de vacances

Arriba l'estiu, les hores de tedi, de sol, sota un arbre, estirats a l'hamaca o amb els peus en remull. És una època ideal per embrutar-nos de pintura, retallar, agafar una lupa, experimentar, investigar sota les pedres, sortir a descobrir el món i compartir estones de confidències dins d'una tenda.

Us proposem uns llibres especials per gaudir petits i grans, grans i petits. Som-hi!

Ideal per als més petits de casa: Benvingut estiu, Mironins i Bestiario ilustrado






Per una mica més grans i amb talent que despunta: Batalles de colors, Gargots amb literatura mini, Dibuixa, pinta i estampa.





Per descobrir i saber-ho tot del món:







Aquests els comprareu per als vostres fills però en realitat els voldreu pintar vosaltres (jo ho faig a l'estiu). A més, han fet la versió en postals ideal per recuperar una tradició molt bonica, podeu enviar les postals pintades o en blanc perquè les pintin aquells que les rebin.




I aquest és un imprescindible que hauria de ser a tota biblioteca familiar perquè ens dóna mil i una idees per fer amb els nens, des de pintar pedres, fer animalets, sabó i cotxes supersònics.


I per últim i no per això menys important, un llibre preciós ple d'idees per fer la vida una mica més bonica i original que bona falta ens fa.


Editats per Combel, Zorro Rojo, Gustavo Gili, Estrella Polar, Coco Books, Océano, mtm, FCE, Joventut