dissabte, 13 de novembre del 2010

Cada set onades


Estimats Emmi i Leo,

He de reconèixer que he tornat a caure a la temptació. Ha sigut començar el llibre i no poder parar. És curiós com per mitjà dels correus electrònics de dos desconeguts, heu aconseguit que formés part del vostre univers tan íntim. Mentre llegia el llibre m'han agafat moltes ganes de dir-vos coses, d'animar-vos i sobretot, de cridar-vos, voleu fer el favor de trobar-vos d'una vegada i no fer-me patir més?
Us felicito pel segon recull de correus, corríem el risc que el nivell i l'humor dels anteriors decaigués, però no amics, heu estat a l'alçada. Per qüestions òbvies no entrarem a parlar del contingut perquè no vull aixafar la guitarra a ningú.
Només em queda agrair-vos els bons moments que m'heu fet passar i sobretot la intel·ligència de saber parar a temps.
Amb un got de vi negre a la mà, us saluda la vostra lectora.

L'Espolsada

Publicat per La Campana/Alfagura

8 comentaris:

Màgia ha dit...

Aquest és un dels llibres que més ànsia em provoca de llegir, en tinc unes ganes! El primer el vaig acabar en dues horetes, completament enganxada, i pel què dius sembla que aquest també atrapa. L'aniré a buscar el més aviat possible!

viu i llegeix ha dit...

els posarem a la carta dels reis, 1a i 2a part

kweilan ha dit...

Me l'apunto!!

Anònim ha dit...

Ja l'he llegit, i guanya molt més si has llegit la primera part.

Fabulós!!!!!

Cristina

Núria ha dit...

Aquest escriptor no escriu amb tinta, escriu amb cafeïna!!

deomises ha dit...

Fa un mes que he acabat el segon llibre d'en Glattauer, comptant els dies que sortís editat. Perquè havia devorat el primer en escasses estones de descans de la feina. I no decep!

Ara, l'he recomanat als pares (que són de poc llegir) per si s'hi enganxen de la mateixa forma. Mal fet, ho sé. Però no me n'he pogut estar, de fer la recomanació... paterna.


d.

Laura. ha dit...

Me l'he llegit avui del començament al final. :)

Thera ha dit...

És la lectura que m'ha fet companyia aquests dies de Nadal. Com bé dius ha estat una temptació, vaig llegir-me el primer i ara em delia pel segon. Sap enganxar i entretenir al lector, gens avorrit, un remolí de sentiments. De lectura ràpida i fàcil. M'ha agradat.