dissabte, 29 de maig del 2010

La noche estrellada



A partir de l'obra La nit estrellada de Vincent Van Gogh, Jimmy Liao ens ofereix tot un calidoscopi de sensacions, colors i molta màgia.

Jimmy Liao és capaç de dir tantes coses amb la il·lustració i amb tan poc text.



"Yo lo veía a menudo leyendo en silencio acurrucado en un rincón de la biblioteca, totalmente abstraído del resto del mundo."

M'emocionen aquestes imatges que em fan volar, que saben dir allò que jo no sóc capaç d'expressar en paraules i encara menys amb dibuix, però que només mirar-les... em recorden a quan era petita, quan a vegades no tot era fàcil ni alegre, però també em porten a la màgia dels estius, de l'amistat, dels racons...



Publicat com sempre per Barbara Fiore, esperem que algun dia algú faci el pas d'oferir-nos Liao en català.

8 comentaris:

Tonina ha dit...

Unes il.lustracions precioses. Me l'apunto, als meus fills els encantarà. Bona recomanació.
wutotorGràcies.

L'Espolsada llibres ha dit...

Als teus fills els agradarà però a tu t'enamorarà.

Xavier Salomó ha dit...

L'altre dia el vaig estar fullejant al cau de lletres de Terrassa. L'altre que acaba de sortir del jimmy, Esconderse en un rincón del mundo, també em va semblar fantàstic. Quin dels dos em recomaneries?
Jo, que aquest sí que el tinc, la piedra azul (una meravella).

Una abraçada ben gran

(i gràcies per passar pel blog)

L'Espolsada llibres ha dit...

Hola Xavier, gràcies a tu per aquests llibres que fas.
Pel que fa a en Liao a mi m'agrada més La noche estrellada, tot i que l'altre també és molt bonic. També són preciosos El sonido de los colores i Desencuentros... es fa difícil de triar-ne un.

Un chat botté ha dit...

ai, amb en Liao sempre em passa igual, que estic mil hores pensant quin dels dos em compro i després sempre em queda la recança d'haver comprat l'equivocat... com que sóc una agonies, vaig comprar-me El sonido de los colores i sempre penso que havia d'haver comprat Desencuentros i ara he comprat el del rincón i potser havia d'haver comprat la noche estrellada!!!

Anna Mora ha dit...

A mi m'agrada molt "Desencuentros"...

Antònia Maria Andreu ha dit...

La noche estrellada és com entrar dins un somni, ple de fantasia, de llum,de colors i de sensacions. El sentit de la vista cobra una altra dimensió, i aquell sisè sentit, el de l'ànima i del sentiment, descobreix nous camins...
Gràcies a en Joan Grau Capdevila per aquest regal tan preciós, i també a na Fe, per donar-li tan bons consells de lectura.
Una abraçada des de Mallorca

L'Espolsada llibres ha dit...

Na Fe està molt contenta que els seus llibres arribin a Mallorca i més si són tan màgics com aquest.