dissabte, 19 de juliol del 2008

Desencuentros

Com deia un dia El llibreter la tasca d'obrir caixes sovint es fa feixuga, potser és de les tasques més pesades -el pitjor per a mi són les devolucions- de tant en tant, però, te'n duus grates sorpreses que hi posen color i animen la feina.






Això em va passar amb una petita obra gràfica publicada per Barbara Fiore i que porta per títol Desencuentros. És un poema visual pàgina rere pàgina i un esclat d'harmonia per als ulls.

En forma de diari s'hi narra la història d'una parella que viuen al mateix carrer i semblen predisposats a trobar-se, tanmateix quan ell surt de casa sempre va a la dreta i ella ho fa cap a l'esquerra, així doncs sembla difícil que coincideixin.



"Ambos están convencidos
de que los ha unido un sentimiento repentino.
Es hermosa esa seguridad,
pero la inseguridad es más hermosa."
Wislawa Szymborska


Us en podria parlar molt més, però val la pena que l'obriu i gaudiu de les imatges d'aquest autor taiwanès. No us perdeu del mateix autor El sonido de los colores.
Publicat per Barbara Fiore

7 comentaris:

Mireia ha dit...

Em sembla que no he comprat mai cap llibre d'il·lustracions. Potser serà hora de fer un pensament

elisabet ha dit...

aquesta mateixa setmana he de fer un regal d'aniversari i aquest llibre em penso que hi té tots els números...! Gràcies!

digue'm ariadna ha dit...

... Realment en Jimmy Liao fascina amb les seves il.lustracions i els seus relats. Has llegit i vist La Piedra azul?...

el llibreter ha dit...

Gràcies per la referència.

Un altre moment de descobriments és quan rebem els catàlegs de setembre o, en el cas de Random House Mondadori, d'octubre i els fullegem a la recerca i captura de novetats llamineres que, ai las! encara trigaran a estar entre les nostres mans.

Salutacions cordials.

jomateixa ha dit...

Has fet que me'n agafi força ganes, llàstima que ahir vaig anar a comprar-me'n alguns, ara hauré d'esperar la pròxima visita a la llibreria per agafar-lo.

L'Espolsada llibres ha dit...

Mireia hi ha llibres il·lustrats que ens diuen més que segons quines novel·les de 1000 pàgines. Et recomano que en tastis algun.
Elisabet prova-ho, crec que pots sorprendre.
Ariadana no conec La piedra azul, però m'hi poso.
Senyor Llibreter, el catàleg de Random és sempre un goig, el llibre que han editat amb totes les novetats per la tardor és esplèndid. Hi ha gent que treballa molt i molt bé.
Jo mateixa, no et preocupis a la propera visita a la llibreria te'l fas teu.

Núria ha dit...

Algun dia em trobaré amb Desencuentros.

De moment tinc l'Arbre vermell de Barbara Fiore a la paret i queda maquíssim! ;)