dimecres, 29 d’agost del 2007

Després de mig any de funcionament de la llibreria, un cop passades les vacances i ara que comença el curs, he decidit tenir un bloc per poder comentar i compartir les experiències i sensacions que produeix llegir un llibre o simplement tenir-lo entre les mans.
M'agradaria que no només fos jo la que ho fes, sinó que acabés essent una cosa interactiva entre lectors.
Com a llibretera us puc dir que una de les coses més boniques és la relació que estableixes amb algunes persones que cada setmana sens falta venen a comprar-se un llibre, es deixen aconsellar, te'n recomanen... el millor però és quan has aconsellat un llibre i aquest agrada!
Triar un llibre o recomanar-lo no és gens fàcil, i tenir temps per llegir-lo i compartir-lo encara menys. Amb aquest bloc vull deixar constància dels llibres que per un motiu o altre m'han agradat, captivat, atret... no necessàriament han de ser novetats, sinó llibres que estan esperant que algú els doni una oportunitat i que la màgia del boca-orella funcioni.
Salut i llibres!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

m'encanta la idea!!!

hi participaré!!!!

judith ha dit...

m'agrada molt la idea !
Sempre vaig al darrera de la gent per que em recomani llibres que hagin llegit ultimament.
Els llibres que jo sempre recomano, que més m'han agradat són EL CLAN DE L'OS DE LES CAVERNES de JEAN M. AUER i ELS PILARS DE LA TERRA de KEN FOLLET.
Estarem en contacte

Anònim ha dit...

Si els lectors i lectores del teu bloc poguessin veure i compartir les estones que dediques a gaudir des llibres i de la seva lectura estic convençut que entendrien una mica millor que vol dir la felicitat.

Veure't a l'Espolsada, rodejada de llibres, recomenant alguna lectura tant a una lector o lectora novell com als més empedernits és veritablement un plaer.

I ara a l'aventura d'obrir una llibreria de poble en plena era del consumisme cec de les grans superfícies hi afegeixes el voler compartir les teves lectures en aquest bloc!

Els que et coneixem sabem quina passió tens pels llibres i per la lectura. Però també sabem fins a quin punt compartir i fer-nos partíceps del que t'agrada és per a tu un valor irrenunciable.

Endavant i gràcies per el que vindrà!!!

L'Espolsada llibres ha dit...

Moltes gràcies!
Espero els vostres comentaris sobre llibres!

carina ha dit...

felicitats pel blog i per la feina que fas Fe!!
aprofito per preguntar a algú que s'hagi llegit l'últim llibre de Paolo Coehlo (Com el riu que flueix) què li ha semblat. Jo encara no he tingut temps de llegir-me'l però pel que em va explicar la Fe des de l'espai de Lecturàlia no el recomenaven gaire.
Gràcies i ànims amb els comentaris!!

L'Espolsada llibres ha dit...

Em sap greu no poder parlar-te d'aquest llibre, tot i que pel que han dit, no és el millor. Potser hi ha alguna persona fan del Coelho i ens en pot dir alguna cosa.
L'Espolsada

L'Espolsada llibres ha dit...

Hola,

Doncs pels fans dels Pilars de la Terra, ja us avanço que el 29 de desembre surt la segona part cent anys després...

Anònim ha dit...

hola a todos. Me incorporo con vuestro permiso a este foro tan interesante y en el que podemos compartir todas las sensaciones que produce una buena lectura.
De los libros comentados por Fe me solidarizo totalmente con su opinión sobre "El club eròtic dels dimarts". Os lo recomiendo ya que me hizo pasar un buen rato y reflexionar sin agobios sobre las relaciones que solemos mantener a diario y como se profundiza a veces a partir de un hecho puntual. También sobre aquellos prejuicios que a veces nos alejan de los demás y no nos dejan ver lo bueno que hay en otras personas olvidando que siempre se puede aprender de todo el mundo. En fin espero vuestros comentarios...
El libro de coelho no lo he leido ni sé ninguna opinión . La segunda parte de los pilares la leeremos. Gracias por ser la llibretera del barri¡ y gracias a todos por vuestras recomendaciones.