dissabte, 22 de febrer del 2014

7 anys, literatura, amics i complicitat

Avui no tenim llibre de la setmana. Ahir vam celebrar l'aniversari de la llibreria amb la presentació de l'Altra editorial i vam comptar amb la presència d'en Toni Sala, en James Salter (àlies Eduard Márquez) i l'Eugènia Broggi. Va ser un dia de sentiments a flor de pell, nervis i cansament (dijous vam tenir sessió intensa de club de lectura) i ahir aniversari de la llibreria.

Vull dir moltes coses i no sé ni per on començar. Potser la primera paraula seria gràcies, gràcies per creure en la meva bogeria, gràcies per creure en la literatura, gràcies per ser-hi, gràcies per llegir, gràcies per crear, gràcies per fer projectes editorials tan engrescadors, gràcies als autors milionaris que donen diners a les llibreries independents (això aquí no passa perquè els nostres autors no són milionaris, passa als EUA).

Un vespre de literatura amb la llibreria plena, jo no puc demanar gaire més que poder continuar fent tot allò que tant m'agrada. Us prometo ressenya d'Els nois, d'en Toni Sala, un llibre que m'ha agradat molt i que encara busco paraules per descriure'l.








Un agraïment etern i especial, a l'equip de producció, vídeo, pantalla, projector, copes, decoració. A les petites lectores per tots els escrits i regals que em van fer ahir. A les flors precioses que vaig rebre (si les veiés la Rodoreda). I ahir sobretot, a la meva mare.

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Moltes Felicitats, Fe! A seguir llegint, a seguir recomanant i a seguir gaudint

Maripepa Brustenga ha dit...

Enhorabona Fe!!! M'hagués agradat molt ser-hi però no va ser possible. Tu dones gràcies i som nosaltres que te les hem de donar a tu. Ets valenta i coratjosa! Mantenir actualment una llibreria com ho fas tu demana una entrega molt forta. I sempre estàs a punt recomanant llibres, sabent què agrada a cadascú de nosaltres, aconsellant-nos...
Gràcies Fe per ajudar-nos a gaudir de la bona literatura! I per molts anys!!!