dissabte, 17 de setembre del 2011

Bibí i l'estiu



Hi ha llibres que formen part del teu itinerari lector, llibres que passen els anys i els recordes com si els acabessis de llegir. En aquesta vida som moltes coses, però també som el que llegim i hi ha lectures que ens han fet passar bones estones, que ens han educat visualment i ens han fet despertar un munt de sensacions que passats els anys un dia et retornen.



Bibí i l'estiu és d'aquells contes que hauries de poder trobar fàcilment a les llibreries i Mercè Llimona hauria de ser una de les nostres autores i il·lustradores a reivindicar i posar en alça. Jo l'he pescat de la meva biblioteca infantil i el plaer de fullejar-lo de nou ha estat immens.


Publicat per Hymsa

5 comentaris:

Un chat botté ha dit...

Quanta raó que tens!

carina ha dit...

No el conec, de quin any és?

L'Espolsada llibres ha dit...

Ui el meu és del 82!

Nitamiu ha dit...

Jo en tenia un, no en recordo el títol, però hi havia un rellotge a la portada... m'encantava. Les il·lustracions de la Mercè LLímona són encantadores... tens tota la raó, els seus contes haurien d'estar tots reeditats.

Sara Vendrell ha dit...

Aquesta tarda, amb el Grup de lectura d'àlbums il·lustrats (Biblioteca Cervera), comentarem l'extensa obra de la Mercè LLimona. Ens ha agradat trobar aquesta entrada al bloc de l'Espolsada. Per sort, moltes biblioteques encara conserven els llibres d'aquesta gran il·lustradora!!