dissabte, 30 d’abril del 2011

Abril de lletres

I aquí el resum d'un abril mogudet amb un sant Jordi no tan generós com ens hauria agradat, i tanmateix continuem al peu del canó diposats a disparar llibres.

A prinicpi d'abril ens va visitar la Blanca Busquets amb La nevada del cucut, un llibre encisador, ple bona literatura i de dones valentes, no us el deixeu perdre. Gràcies Blanca per la teva escriptura.


Vam continuar amb les visites a la llibreria dels nens i nenes de l'escola Camins que han fet una tria excel·lent de contes per les seves classes, gràcies pels somriures i les cançons de sant Jordi.

I finalment un sant Jordi rar, que no ha anat malament del tot, però que si us plau que trigui molt en caure en festiu, perquè en pobles dormitori com el nostre és mortal de necessitat. Un agraïment públic als voluntaris que altruistament ajuden a fer-lo possible, gràcies!

I aquests són els meus llibres de sant Jordi, enguany, n'he rebut un de molt especial del meu petit, al març vaig estrenar maternitat.



Aquesta setmana també hem celebrat els 2 anys
de club de lectura, una de les millors iniciatives que hem fet, que ens permet viure moments brillants i alhora viatjar gràcies a la literatura a paratges inhòspits, desconeguts i que també ens eixampla la ment i les mires. Enhorabona a tots els membres. Aquets són els llibres llegits aquest darrer any.


I hem acabat el mes amb una activitat dedicada als més menuts. La iaia i Una de nassos dos contes entranyables que ja formen part de la llibreria. Gràcies Maria!



5 comentaris:

Mireia ha dit...

Quin abril més mogut. felicitats de nou per la feinada que fas i per com ens encomanes les ganes de llegir

Rosa ha dit...

Hola Fe,
Una bona moguda! Gràcies per recomanar-me La nevada del cucut, una història magnífica.

SU ha dit...

Abril magnífic!!! Segur que, per molts motius, el recordaràs!

Petó amb ganes de fer-vos una visita, per conèixer el nou (?) membre de la família.

SU

Tonina ha dit...

Felicitats per tot...tant pels llibres com per l'estrenada maternitat...Quina il.lusió!!
Una forta abraçada

Racó per llegir ha dit...

Felicitats per totes les activitats i pels 2 anys del club de lectura. Per molts anys!