dissabte, 17 de desembre del 2011

Premi Memorial Ferran Lara 2011

Foto Margalida Amengual

I aquest és el guardó que he rebut aquesta setmana, Memorial Ferran Lara, atorgat per la Cambra del llibre. Un honor que et premiïn i sobretot que et reconeguin la feina. Des d'aquí, una vegada més, gràcies.
Faig un resum de les paraules que vaig dir dimarts a la nit.
Un agraïment profund a tots els que fan que l'Espolsada sigui una realitat dia rere dia, i molt en especial a la petita família de lectors que hem creat. Vaig fer extensible el premi a tots els llibreters i llibreteres que cada dia quan aixequen la persiana hi deixen l'ànima, amb un ofici que enamora, però que és difícil, en el temps que corren i amb els hàbits lectors del país. Fem una feina de franctiradors culturals a peu de carrer i sovint no se'ns reconeix la tasca. Vaig advertir que els llibreters i les llibreteres som una espècie greument amenaçada, m'atreviria a dir que en perill d'extinció. Les llibreries de comarques són un patrimoni del país que no hauríem de deixar perdre. I vaig aprofitar el micròfon per reivindicar que algú hauria de començar a preocupar-se de protegir-nos i de reconèixer la tasca que fem.
Ara aprofito per dedicar-lo també als lectors del blog que correu, passegeu, opineu i sobretot llegiu. Gràcies per ser-hi!
Fe

10 comentaris:

Quadern de mots ha dit...

Moltíssimes felicitats!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats! Aquest premi és ben merescut! A les ressenyes a Internet hauríen d'haver esmentat aquest fantàstic blog.Elaine Higa, Sabadell

LaMirandolina ha dit...

Enhorabona pel premi i també per la feina. Tot i que no he estat mai a l'Espolsada amb parets, he passejat alguna vegada per aquest bloc, on he descobert perletes literàries. Gràcies i a perseverar!

viu i llegeix ha dit...

.... i jo que me n'alegro molt i molt

Màgia ha dit...

Moltíssimes felicitats i a seguir endavant!

Aineta ha dit...

Enhorabona per la vostra tasca!

Aineta ha dit...

Enhorabona per la vostra feina!

SU ha dit...

Gràcies per compartir el premi amb les teves fans incondicionals!!!

I a seguir lluitant... I a continuar llegint!!!

Gran abraçada!

SU

Anònim ha dit...

Enhorabona pel premi!!

jomateixa ha dit...

Moltes felicitats!