dissabte, 1 de maig del 2010

Abril a flor de pell




Passat sant Jordi i amb la llibreria a lloc i endreçada és hora que us expliqui el que he viscut aquest mes d'abril. Després d'un temporada de bogeria, d'obrir caixes sense parar, fer lloc a les novetats i donar vida als llibres que ens agraden... per la llibreria ha passat un munt de gent que ha fet d'aquest abril un mes molt especial.


Vam començar el 9 d'abril amb en Vicenç Villatoro i Tenim un nom. Una història que va més enllà del futbol i que se centra en les relacions personals i familiars que sovint són molt fràgils. En Vicenç traspua literatura i va ser un plaer tenir-lo entre nosaltres.

El dia 16 l'Eulàlia Canal i L'arbre de les històries es van encarregar de tornar-nos la il·lusió per la literatura de tots els temps i descobrir-nos la màgia de les històries. Tot això, no hauria estat possible sense la Glòria i l'arbre amb què ens va sorprendre (us enllaço el seu blog amb un resum de la vetllada). També gràcies a l'Alba i l'Úrsula per col·laborar en l'acte i llegir-nos un capítol del llibre.

Durant la setmana del 12, els nens i nenes de l'escola Guerau de Liost van passar per la llibreria, van escoltar uns quants contes i van demostrar el seu criteri: Pèl o plomes, El retall, Abraça'm fort i Corb ja són a les aules i esperen compartir molt bons moments.



Durant la setmana del 19, va ser el torn de nens i nenes de l'escola Camins que viuran moments màgics amb: Finn Herman, La tanga i el gran lleopard, En Rugits i l'Orelles, Vamos a cazar un oso, El conill despistat, L'excursió, Els set ratolins cecs i Els tres porquets.


Sant Jordi, nervis, cansament, alegria, il·lusió, agraïment, tràfecs, literatura, sentiments...munta, desmunta, caixes, paper, etiquetes...

I els meus llibres de sant Jordi.


Aquest mes d'abril també hem celebrat el primer aniversari del Club de lectura de l'Espolsada. Els membres van organitzar un concurs de punts de llibre que es van dibuixar a la llibreria durant la diada. També van redactar un llibre gegant.


Per acabar, el dia 29 sessió del Club amb Verd aigua de la Marisa Madieri, literatura de la bona acompanyada d'una festa amb bufada d'espelma inclosa.



Un any de club de lectura.

Què més puc demanar? Gràcies a tothom que ha fet possible aquest Sant Jordi.

19 comentaris:

Rosa ha dit...

Hola Fe,

Vaig trobar a faltar el teu llibre setmanal. Vaig donar per fet que estaves esgotada de Sant Jordi. M’ alegra molt veure el teu post i de fet, les meves tribulacions han estat certes. Fantàstic! que la setmana de Sant Jordi hagi estat magnifica. També vull felicitar-vos a tota la colla del club de lectura per aquest primer aniversari. Pel que fa a Verd aigua, com moltes vegades, et vaig fer cas i m'ha agradat molt, encara que l’historia és una mica traumàtica. Un dia d'aquests, el comentaré en el programa.

Moltes felicitats!!!

digue'm ariadna ha dit...

... Felicitats per aquest abril, per transmetre el regust d'aquests dies i deixar que ens els fem una mica nostres...

Mireia ha dit...

Moltes Felicitats, per tot: per Sant Jordi, per l'aniveresari del club, per la feinada amb les escoles... Nena,deu n'hi do! No m'estranya que estiguis esgotada

Biel Barnils Carrera ha dit...

Bufo des d'aquí, felicitats per l'aniversari! Endavant amb el club i amb tots els projectes que tens entre mans.

kweilan ha dit...

Fantàstica la feina que fas. Quina sort tenen a Les Franqueses de tenir una llibretera com tu. Felicitats!!!

Anònim ha dit...

Felicitats per un mes ple d'èxits!

Marta ha dit...

Hola Fe, ets una "crak" dels llibres i de la feina ben feta!. Llàstima que no estigui a prop de la teva Llibreria, et visitaria sovint. Almenys et segueixo pel blog.Felicitats i endavant.

SU ha dit...

Per no repetir-me i en dues paraules: FE-licitats!!!

Un petó,

SU

Màgia ha dit...

M'uneixo a les felicitacions, quanta feina i quina bona pinta! Us animo a seguir endavant.

Maripepa ha dit...

Dóna gust trobar una llibreria com aquesta i una persona com la Fe que t'aconsella i et té al dia. Tot i viure lluny de les Franqueses tant l'Espolsada com la Fe són el meu punt de referència en el món de la lectura. Per molts anys!

Sílvia Tarragó Castrillón ha dit...

Enhorabona Fe!!! No sé com pots arribar a tot, ets el meu ídol :)

Màgia ha dit...

Per cert, avui he vist que el Màrius Serra us esmenta en el seu article a La Vanguàrdia. Felicitats!

L'Espolsada llibres ha dit...

Gràcies a tots vosaltres per ser-hi i per llegir-me i per llegir!
Màgia ara mateix busco l'article d'en Màrius que dius, no l'he vist!

SU ha dit...

Màgia (Fe!), jo també l'he vist, l'article... Per cert, com és que el 21 de maig, TAMBÉ, vindrà en Màrius?

Digueu-me tafanera, si voleu...

SU

L'Espolsada llibres ha dit...

Su, tafanera! Donc perquè en Màrius Serra presenta el llibre :)

SU ha dit...

Aaaaaaaaaaaaaaaah, vale!

Gràcies, Fe!

Per cert, més coses que no se m'escapen: ja t'he llegit a la revista "Literata"... Felicitats!

Tonet!!!

SU

bajoqueta ha dit...

Moltíssimes felicitats!

Molta feina però molt ben feta :)

Nita ha dit...

és la primera vegada que entro al blog, i us vull felicitar, tant pel blog com per l'any del club de lectura, llàstima que visqui lluny de les Franqueses,!

L'Espolsada llibres ha dit...

Nita, benviguda. T'esperem sempre que vulguis.