dissabte, 18 d’abril del 2009

Sant Jordi


Arriba sant Jordi, podria fer un escrit negatiu, emprenyat i decebedor. Parlar malament de les distribuïdores, dels llibres no arribats i promesos... queixar-me de mal d'esquena, dels nervis, però prefereixo ser positiva i valorar les coses bones que han passat aquesta setmana a l'Espolsada i les que arribaran la setmana que ve.
Dijous vam començar amb la primera sessió del Club de lectura amb Una lectora poc corrent. Va anar molt bé. M'agrada compartir un espai, jo surto de darrera al taulell i m'assec amb tots vosaltres els clients i parlem d'una de les coses que més ens agrada, llegir! Una menció especial per la Montse que ve de Barcelona al club de lectura a Les Franqueses del Vallès.

Dijous a la tarda també vam tenir una colla de mestres triant llibres diferents, especials per a les biblioteques dels seus centres, gràcies per confiar en nosaltres.




Ahir divendres vam tenir una gran vetllada literària. Gràcies Sílvia i Maria per fer-la possible, la gent va marxar encantada. Olor de colònia ens ha agradat molt, però quan sents la Sílvia parlar amb aquell entusiasme del procés creatiu de la novel·la és fantàstic. Gràcies Maria per fer una de les millors presentacions aquí a l'Espolsada. Una altra menció especial per a les lectores del blog que apareixen de sobte a la llibreria!





Us vull desitjar una diada de sant Jordi magnífica, anirem a atabalats, dimarts, dimecres i dijous obrirem les portes als nens i nenes de diferents escoles. I el dia de sant Jordi ho farem tan bé com ens sigui possible, però sempre amb les ganes de ser-hi.
Salut i llibres!
Fe

25 comentaris:

hypatia ha dit...

(aqui una lectora de les que, de sobte, apareix per la llibreria... i més que apareixerà, m'hi sento tant còmode a casa teva ;o))

Va ser una vetllada genial, i d'una altíssima qualitat literàtia, impressionant!!

Així, en petit, et confesso però que em va encandilar molt més la Maria que no l'obra i autora, que també.

M'hauria agradat poder-me quedar al te i a les xerrades informals, i acabar de compartir la complicitat que ens regales.

Mil gràcies!!
i un petonet **!
Remei

Mireia ha dit...

veig que has tingut i tindràs uns deis mogudets. Gràcies per la recomanació que m'has fet al blog, la tindré present per properes compres.
Ànims per la feinada que encara et queda, però llegint el comentari anterior t'ha de venir ganes de seguir amb tantes ganes

kweilan ha dit...

Hola! Ara vinc de mirar llibres per tenir clar el que vull regalar i auto-regalar-me per Sant Jordi. M'encantaria poder anar a la teua llibreria...però només puc desitjar-te un bon dia de Sant Jordi!!!

Marta ha dit...

Aquest any malauradament no estarè remenant llibres per Sant Jordi, ja que seré fora de Catalunya, però ja tinc encarregat "Olor de Colònia" que has recomenat. Espero no em fallin! Gràcies

Anònim ha dit...

Ja m´agradaria passar per L´Espolsada, la distància no ho permet.
A la sogra li hem comprat Olor de colònia, tothom en parla la mar de bé i si vam veure L´hora del lector, ja està tot dit.
Bona diada per tothom!
Imma

elisabet ha dit...

tant de bo tinguéssim una Espolsada a propet de casa! Un Club de lectura: enveja sana, sí senyora!

Rosa ha dit...

Hola Fe,

Des d’El racó del llibre et desitgen un bon dia de Sant Jordi.
T'envejo "sanament" la teva feina, això de remenar llibres cada dia ha de ser fantàstic.
Algun dia vindre a fer-te una visita.
Fins aviat.

Montse ha dit...

Per a mi, participar en el club de lectura és un plaer. Encara que vingui de Barcelona. La distància és una qüestió relativa. Quan els fas per força, 100 metres poden ser eterns; quan els fas per gust, 40 km. no són res.
Com deia l'altre dia la protagonista del llibre que comentàvem, quan llegeixes sents la necessitat de parlar amb els altres d'allò que has llegit, de compartir-ho. Al Club de lectura m'heu donat aquesta oportunitat, per tant, un cop al mes, penso fer els 40 km amb molt de gust per poder compartir amb vosaltres.
Hi ha qui m'ha dit: però, no tens a Barcelona un club similar?
Doncs, no ho sé, la veritat. Vaig conèixer l'Espolsada, a través d'uns bons amics, em vaig enganxar al seu blog, i ara m'ofereix la possiblitat de participar en un club de lectura. Doncs aquest és el meu club. Ho tinc clar.

Núria ha dit...

L'Espolsada desperta molta simpatia i il·lusió per la lectura. Ja se'n deu haver adonat, la seva llibretera, suposo... ;)

[Continuo amb el meu violoncel·lista, que el tenia allà, enmig de Sarajevo...]

Bona diada a tothom!

Anònim ha dit...

Us desitgem molt bona diada !!!!
Olivia i Jordi

Mireia ha dit...

Que tinguis una bona diada, L'Espolsada!

L'Espolsada llibres ha dit...

Gràcies a tots pels comentaris i una abraçada als lectos de la distància!

L'Espolsada llibres ha dit...

Als lectors volia dir!

Viu i llegeix ha dit...

bona diada i ànims a dosificar per a tota la setmana dura que tindreu. Malgrat la comercialització ferotge de St Jordi, contniua sent una festa "molt nostrada", i més per els que estimem els llibres. Almenys un dia a l'any són protagonistes absoluts del carrer

Thera ha dit...

Jo també us vull desitjar una molt bona diada! Llàstima que l'Espolsada hem quedi tan lluny, tot i així no ho descarto pas d'apareixer un dia de sobte. Qui sap!

Anònim ha dit...

Ànim amb aquesta setmana de feina, de bona feina. I bona diada!

digue'm ariadna ha dit...

... Si bé són uns dies de molta feina i alguns mals de cap, no deixen de tenir una màgia única. Et desitjo una molt bona diada... i felicitats pel club de lectura...

Tonina ha dit...

A mi em passa el mateix. M'atabala un poc veure tants i tants llibres i no saber per on començar a triar, entre gent i llibres...
Però val la pena, l'ambient festiu i les cares de la gent davant dels llibres. Al final del dia sempre estic satisfeta.
Bon Sant Jordi també a tu.

NaTxo CasTillo ha dit...

A Nova York -bé a la petita ciutat d'Schenectady- també estem preparant Sant Jordi. Tenim els llibres preparats des de la setmana passada i les nenes esperen poder obrir-los demà. El Natxo ha presentat la llegenda de Sant Jordi del Bosc de Colors als seus estudiants. Un èxit!
Jo, per part meva espero l'estiu per venir a triar-me unes quantes bones lectures!!!
Feliç Sant Jordi!!!!
Mercè

bajoqueta ha dit...

Me n'alegro que lo del club anés tant bé :)
I molts ànims per demà que és un dia de moltíssima feina, però intenta pensar en la part positiva que és molt bonica.

Dolora ha dit...

Hola Fe!! Des de Tona t'enviem molt bona energia i desitjos de que gaudeixis d'un feliç dia de Sant Jordi!! Una abraçada! Per cert, que feliços i com lluen aquests titelles ;)

Dolors ha dit...

Hola Fe!! Des de Tona t'enviem molt bona energia i desitjos de que gaudeixis d'un feliç dia de Sant Jordi!! Una abraçada! Per cert, que feliços i com lluen aquests titelles ;)

Unknown ha dit...

Bona Diada, Fe. Et vaig seguint...en silenci, ja ho veus.


Molts records

Lluís

Unknown ha dit...

aquest any te fet el salt... i em sap molt greu.... però no he trobat un foradet per pujar a visitar la teva llibreria.
però queda pendent aquell llibre que em vas dir que m'agradaria... hi penso!!!!!!

L'Espolsada llibres ha dit...

Moltes gràcies a tothom pels comentaris!