dijous, 24 d’abril de 2008A la Fe, la llibretera de l'Espolsada, també li han regalat llibres, i això que diuen que des que tinc la llibreria és molt complicat.

Estic molt contenta amb els llibres que han triat per a mi.

La clivella, de la Doris Lessing i Bartleby, l'escrivent de Herman Melville amb una edició il·lustrada molt bonica.

Ja us en faré cinc cèntims ben aviat.

8 comentaris:

el llibreter ha dit...

A mi em passa igual! Fins dissabte no sabré quin és el meu regal de Sant Jordi, però sempre l'encerta, malgrat tot.

Salutacions cordials.

SU ha dit...

A veure què et sembla "Bartleby, l'escrivent"!!!

Jo l'hauré de rellegir algun dia, però en tinc un record magnífic!

Ens llegim!

SU, meitat

Sílvia ha dit...

A mi em va encantar La Clivella, no havia llegit res de Doris Lessing i no puc comparar, però em va sorprendre i em va fer replantejar-me alguns conceptes. És curiós que una altra gran escriptora, Gioconda Belli, hagi triat un tema similar però des d'una vessant mítica, amb un estil molt diferent. He gaudit amb totes dues lectures.

Pel que fa a Bartleby, l'escrivent, se'l va comprar la meva ajudant. Aquesta editorial està treient títols molt interessants, m'agrada.

digue'm ariadna ha dit...

... L'edició dels Il.lustrats de l'editorial Nordica Libros és tota una aposta, de catàleg curat i il.lustacions molt boniques. No sé si has vist el video de presentació del Bartleby amb el bell treball de Zabala (et deixo l'enllaç, els d'aquesta col.lecció, diria que la majoria, tenen el seu). M'alegro de que el St.Jordi t'hagi anat tan bé...

L'Espolsada llibres ha dit...

El llibreter ja ens diràs quins són...
Su i Ariadna ja farem el comentari un cop llegit. Gràcies per l'enllaç no el coneixia.
Sílvia benvinguda i encantada de llegir-te ja et diré el que quan l'hagi llegit. La Lessing era una assignatura pendent.

elisabet ha dit...

Hola! Moltes gràcies per les teves ràpides i encertades recomanacions de sant Jordi, ets la meva llibretera virtual, ja tinc ganes de conèixer l'Espolsada de debò!
Com que també tinc ganes de fer-te un regal per com et vas portar amb mi davant de la meva demanda desesperada, te'l faig via comentari i "et regalo" una recomanació de llibre: "Divorci a Buda", de Sándor Márai (diria que està a Empúries, ara no n'estic segura, a mi me'l van comprar en castellà). Márai és un escriptor que m'encisa i m'agradaria compartir-lo amb tu.
Petonets!

Glòria Maria ha dit...

"divorci a buda" ja és el tercer que me'n parla molt bé d'ell, l'afegiré al llistat de pendents!!!

L'Espolsada llibres ha dit...

Elisabet gràcies pel detall, en Marai és un de tants autors pendents.
M'alegra saber que les recomanacions van anar bé.