dissabte, 17 de desembre del 2011

Premi Memorial Ferran Lara 2011

Foto Margalida Amengual

I aquest és el guardó que he rebut aquesta setmana, Memorial Ferran Lara, atorgat per la Cambra del llibre. Un honor que et premiïn i sobretot que et reconeguin la feina. Des d'aquí, una vegada més, gràcies.
Faig un resum de les paraules que vaig dir dimarts a la nit.
Un agraïment profund a tots els que fan que l'Espolsada sigui una realitat dia rere dia, i molt en especial a la petita família de lectors que hem creat. Vaig fer extensible el premi a tots els llibreters i llibreteres que cada dia quan aixequen la persiana hi deixen l'ànima, amb un ofici que enamora, però que és difícil, en el temps que corren i amb els hàbits lectors del país. Fem una feina de franctiradors culturals a peu de carrer i sovint no se'ns reconeix la tasca. Vaig advertir que els llibreters i les llibreteres som una espècie greument amenaçada, m'atreviria a dir que en perill d'extinció. Les llibreries de comarques són un patrimoni del país que no hauríem de deixar perdre. I vaig aprofitar el micròfon per reivindicar que algú hauria de començar a preocupar-se de protegir-nos i de reconèixer la tasca que fem.
Ara aprofito per dedicar-lo també als lectors del blog que correu, passegeu, opineu i sobretot llegiu. Gràcies per ser-hi!
Fe

10 comentaris:

  1. Moltes felicitats! Aquest premi és ben merescut! A les ressenyes a Internet hauríen d'haver esmentat aquest fantàstic blog.Elaine Higa, Sabadell

    ResponElimina
  2. Enhorabona pel premi i també per la feina. Tot i que no he estat mai a l'Espolsada amb parets, he passejat alguna vegada per aquest bloc, on he descobert perletes literàries. Gràcies i a perseverar!

    ResponElimina
  3. .... i jo que me n'alegro molt i molt

    ResponElimina
  4. Moltíssimes felicitats i a seguir endavant!

    ResponElimina
  5. Gràcies per compartir el premi amb les teves fans incondicionals!!!

    I a seguir lluitant... I a continuar llegint!!!

    Gran abraçada!

    SU

    ResponElimina